dilluns, 4 de maig de 2020

Informació sobre ERTO 7 i Tria, Decret d'Educació i cobrament complement 30%.Arran de les negociacions portades a terme entre sindicats, patronals i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el proppassat dia 26 de març de 2020, l’empresa 7 i Tria va decidir dur a terme un ERTO, amb data del dia 13 de març.

Posteriorment, a inicis del mes d’abril, el Departament d’Educació va publicar un Decret on quedava estipulat el seu compromís d’indemnitzar econòmicament a les empreses de menjador dels centres públics contractats pel mateix Departament, pels Consells Comarcals, pels ajuntaments o per les AMPA’S, per les pèrdues causades pel cessament d’aquesta activitat. D’aquesta manera, i per tal de mantenir el 100% de les seves retribucions salarials, el Departament d’Educació assumeix el complement del 30% d’aquest personal treballador. Podeu llegir tota la informació al respecte en el següent enllaç:

Nosaltres hem estat en tot moment fent seguiment de tot plegat. 

Fruit d’això, el Comitè d’Empresa vam aconseguir arribar a un acord amb l’empresa pel que fa al pagament d’aquest 30% de complement salarial perdut com a causa de l’inici de l’ERTO.


El dia 30 d’abril, des de l’empresa es va enviar un comunicat a tot el personal treballador, on s’informava que l’empresa ha decidit fer efectiu el pagament d’aquest complement salarial.

Aquest acord que hem signat Comitè i empresa, està lligat al Decret que en el seu dia va publicar el Departament d’Educació. Per la qual cosa, aquest complement només es pagarà al personal treballador dels menjadors escolars de les escoles públiques; tenint en compte que aquest complement serà de la jornada laboral de dedicació al servei de menjador escolar.
Així doncs, ara es farà efectiu l'import corresponent a la part proporcional del mes de març i al mes d'abril sencer.

A més recordar-vos que, el personal treballador que està en situació de baixa mèdica rebrà el complement salarial a partir del dia que estigui d'alta.

Per últim comentar-vos que, una vegada més, ha valgut la pena tot l’esforç i dedicació que estem portant a terme. Aquest èxit és una mostra més que la perseverança en la lluita i la tasca reivindicativa que des de CCOO sempre hem portat a terme, per tal d’aconseguir millores per a tot el personal treballador, dóna els seus fruits.
Com sempre, continuarem treballant amb total transparència, sempre donant la cara, i amb el compromís de vetllar per tal que tot aquest procés es porti a terme de la manera més correcta, per aconseguir que quan arribi el moment (que arribarà), es realitzin totes les reincorporacions amb tota la seguretat.
Ja sabeu que podeu continuar comptant amb nosaltres per a qualsevol qüestió laboral que se us pugui plantejar.

Moltes gràcies pel vostre suport i per la vostra confiança!!
Nosaltres som la vostra veu!! Continuem treballant!!

Cuideu-vos!!


5 comentaris:

 1. Finding the best healthcare assignment writing services and Medical Assignment Writing Services is not easy unless one is keen to establish a reliable custom medical research paper provider & medical writing service help online.

  ResponSuprimeix
 2. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to find so many useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing.
  Professional Law Assignment Help

  ResponSuprimeix
 3. I am Armenian and I have concentrated a large portion of the annihilation no I have not broadly expounded however I realize enough to precisely respond to this inquiry. Genuine Leather Jacket Mens Armenians have been around since at some point in BC ( I don't know definite dates). There has consistently been some kind of fight because of religion.

  ResponSuprimeix
 4. Good news for education department this negotiation will work for all educations staff including a teacher and assignment expert who offer assistance to complete student's assignment on time.

  ResponSuprimeix
 5. While looking for free history dissertation topics I came across this page which came handy as now I can advise parents who have no idea about maternity leave during pregnancy or child-rearing. Very interesting that I never saw this kind of system during studying history, odd isn't it ?

  ResponSuprimeix