dimarts, 19 de febrer de 2019

8 de Març de 2019: CCOO convoca VAGA LABORAL.
CCOO convoca vaga laboral el 8 de Març de 2019. Amb el lema "Prou bretxes, violències i desigualtats!", la convocatòria té els següents objectius:

- Eliminar tot tipus de bretxa i desigualtat.
- Posar fi a tot tipus de violència.
- Contribuir a eliminar les desigualtats i les discriminacions.

Feu clic per veure:
Documents:Precisament, amb motiu de la celebració del "Dia Internacional de la Dona Treballadora", que enguany tornarà a estar marcat per la convocatòria d'aquesta vaga laboral, el proper divendres dia 1 de març, a les 10h., CCOO-BLLAPAG celebrarà una Assemblea de Delegades i Delegats, al local de CCOO-Cornellà (Carretera d'Esplugues, 68).  

En aquesta assemblea que té com a títol: "Cap al 8M: Prou bretxes, prou violències, prou desigualtats", ens acompanyarà Raquel Calvera (Inspectora de Treball), que conjuntament amb testimonis de companyes dels diferents sectors econòmics ens parlaran de la situació de la dona al mon laboral.  

A més, i per explicar les raons d'aquesta convocatòria de vaga, comptarem amb les intervencions de:- Mònica Alarcón, Secretaria de la Dona, Igualtat i polítiques LGTBI  de CCOO BLLAPAG.

- Josep Maria Romero, Secretari General de CCOO BLLAPAG.A la finalització de l'assemblea, sortirem al carrer i davant l'edifici, farem una performance i donarem lectura al Manifest de CCOO pel 8M.   


L'acte està previst acabar a les 12:30h.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada