dimecres, 30 de novembre de 2016

Presentació candidatura Javier Pacheco a la Secretaria General de CCOO de Catalunya, a Cornellà.


Dins dels actes programats per a la candidatura a la Secretaria General de CCOO de Catalunya en el marc de l’11è Congrés del sindicat, ahir dia 29 de novembre, a CCOO-Cornellà, el company Javier Pacheco -únic candidat- va fer la presentació de la seva candidatura per ocupar aquest lloc.
La “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” també hi vam ser, i vam explicitar tot el nostre suport a aquesta candidatura.

Però, qui és Javier Pacheco?


Javier Pacheco Serradilla va néixer a Barcelona el 21 de novembre de 1970. Fill d’emigrants extremenys, va cursar estudis de grau mitjà de Formació Professional d’automoció. 
Després de cinc anys treballant a diferents empreses, l’any 1991 va entrar a treballar a Nissan i, avui continua formant part de la plantilla d’aquesta empresa. A Nissan va entrar en contacte amb CCOO. A mitjans dels anys 90 es va afiliar al sindicat i es va començar a formar com a sindicalista, sortint escollit com a delegat sindical l’any 1997 per primer cop. L’any 2001 va ser escollit pels seus companys i companyes com a secretari general del Comitè Intercentres de Nissan. 
L’any 2009 va arribar a la secretaria general de la Federació Minerometal·lúrgica de CCOO de Catalunya, que va passar a denominar-se Federació d’Indústria, organització que continua dirigint a dia d’avui. 
Ara, ha decidit presentar-se a la Secretaria General de CCOO de Catalunya.

Aquí teniu algunes fotos d'aquest acte:1 comentari: