dimarts, 12 de juny de 2012


EL LLEURE EDUCATIU EN LLUITA


              CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORS/ES 

      DE LLEURE EDUCATIU I SOCIOCULTURAL


Davant de la situació d'estancament que està patint la negociació del 3r Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, CCOO hem iniciat un seguit de concentracions i mobilitzacions per tal de visibilitzar el nostre conflicte i fer públiques les posicions immobilistes de les patronals.
El passat 27 de març, abans de la vaga general, els delegats i delegades de CCOO ens vam concentrar davant de les seus deAEISC (Fundació Pere Tarrés, Fundació Catalana de l'Esplai, El CAE, Fundació Escolta Josep Carol, Fundació Marianao, Encís,...) i del'ACCAC (Cases de Colònies), el 9 de maig davant de la Fundació Catalana de l'Esplai, el 23 de maig a la Fundació Pere Tarrés i el 6 de juny davant de l'ACELLEC (7 i Tria, TENO, SCOLAREST, Eix d'Estels, Ludic3, BASIC, ...)
Ara ens toca a tots/es el DIUMENGE 17 DE JUNY A LES 11:30H cridem a tots/es els treballadors/es del sector a una concentració davant el PALAU DE MAR.
NO HI POTS FALTAR HEM DE FER SENTIR LA NOSTRA VEU


VOLEM CONVENI JA

2 comentaris:

  1. Great job for publishing such a nice article. Your article isn’t only useful but it is additionally really informative. Thank you because you have been willing to share information with us.

    ResponElimina
  2. Well said, and I appriciated your efforts, I am in my last year in university, and I was not pay much attention in class, but now I prefer to pay to Assignment Help - TheAssignmentHelp.co.nz, and I get the best experience.

    ResponElimina